Качество, комфорт, стилен дизайн...
Мебели от "A2 Дизайн" ООД
тел: +359 52 985188
производство: Варна, ЗПЗ
+359 89 9968890 – Едуард Бешков

            В диалог с клиента развиваме идеите за дизайна на мебелите и интериора. Изготвяме проект съобразен с даденостите и размерите на помещението.

           Предлагаме матраци, електроуреди, мивки и други необходими аксесоари на цените на които се предлагат в съответните представителства.

           Изготвяме 3D визуализации, цялостни решения за интериора и мебелите. Работим в тясно сътрудничество с водещи дизайнери и архитекти.

           Проектите, при необходимост, са съпроводени с инсталационни планове за ВиК, електроинсталации, подови и стенни настилки. С помощта на нашите партньори осъществяваме нужните ремонтни работи. Към всяко начинание подхождаме с професионализъм.

           За да сте Вие доволни и да се връщате при нас, ние се стремим да усъвършенстваме дизайна на нашите продукти и да постигаме оптимално съотношение между качество и цена.

            Комбинираме МДФ, ЛПДЧ, масивна дървесина,фурнир, метален обков, стъкло. На нашите клиенти предлагаме качествени механизми, панти и обков, което позволява крайния продукт да съответства на европейските стандарти.

 

  

 

 

 

 

 Copyright 2011 © Мебели А2 Design
Developed by Dimitar Stefanov
Designed by Reallusion